Hvordan kan I som webshop få udbytte af Bonusway?

Vi sørger for at I får flere besøgere og flere betalende kunder i jeres butik

Bonusway har dagligt hundredvis af unikke besøgere, som søger efter webbutikker for at handle online. Bonusway vokser hele tiden, og vi er i dag en af de populæreste websider, som forener forbrugere og onlinebutikker. Vi tilbyder vores besøgere en enkel og attraktiv måde at finde webshops, som er interessante for dem, og jeres webshop kan være en af dem.

Jeres kunde får penge tilbage for sine køb og bliver tilfreds

Når jeres butik findes på Bonusway, kan jeres kunder samle bonus for hvert køb, som de gennemfører på jeres webside. Når kundernes cashback er klar til betaling, kan de bede om at få beløbet indbetalt på deres bankkonto. Mange kunder, som handler online, sammenligner priser, og det er mange gange prisen der afgør. Ifølge en udenlandsk undersøgelse, øger varekurvens værdi og mindsker antallet returer, hvis man giver bonus tilbage på online shopping.

I får adgang til detaljerede rapporter

Når jeres butik er tilknyttet Bonusway, kan I let se, hvor mange kunder der har handlet via Bonusway.

I betaler kun for resultatet

Når kunder besøger jeres webshop via Bonusway, betaler I ikke for de klik som laves til jeres webside, men kun en vis provision på købte produkter eller tjenester. I får at vide, præcist hvor mange procent af de personer, som klikkede sig ind på jeres webside, som foretog et køb, og på den måde har øget jeres omsætning. I kan selv vælge om I også vil betale provision når en ny kunde tilmelder sig eller udfylder en ansøgning.

Hvis en kunde køber et produkt, men sender det retur, behøver I ikke betale nogen provision. Således betaler I kun når kunderne gennemfører et køb. På den måde forhindrer vi falske bestillinger.

Læs mere om vores præstationsbaserede model her.

Det er let at tilføje netbutikker

Hvis jeres virksomhed er med i et affiliate-netværk, men ikke finder vores tjeneste, kan I kontakte os på info@bonusway.dk

Hvis I vil at jeres webshop skal registreres hos Bonusway, men endnu ikke har en tilgængelig affiliatekampagne, bedes I kontakte Vivian Christensen på vivian@bonusway.com, som kan anbefale et netværk, der egner sig til lige præcis jeres forretning.

Kontakt os på info@bonusway.dk så vi kan tilføje jeres butik til vores system.