Sådan fungerer Bonusway

Hvad betyder cashback?
Direkte oversat, betyder cashback “penge tilbage”.

Når du handler gennem Bonusway og gennemfører et køb, modtager vi en provision fra forhandleren for at sende en kunde videre til dem. I stedet for at beholde provisionen, deler vi den med dig i form af cashback. Herefter kan du få din cashback udbetalt på forskellige måder.

Hvordan opretter man en konto på Bonusway?
Du kan oprette en Bonusway-konto ved at klikke på Tilmeld -knappen og angive din e-mailadresse. Kort efter modtager du en e-mail med et link til oprettelse af en adgangskode. Du kan også tilmelde dig ved hjælp af din Facebook-konto.
Er det gratis at bruge Bonusway?
Ja. Det er altid gratis at være medlem af Bonusway. Du kan begynde at handle og få cashback, så snart du tilmelder dig.
Hvad betyder de forskellige cashback-statusser?

Afventer betyder, at vi har sporet dine ordreoplysninger, og din cashback kontrolleres af vores partnerbutik for at sikre, at din ordre ikke er blevet annulleret eller returneret. Cashback optjent gennem henvisninger og andre aktiviteter vises som ‘Afventer’, indtil de påkrævede betingelser er opfyldt.

Kan udbetales betyder, at din cashback er blevet godkendt og bekræftet af vores partnerbutik, og du kan få den udbetalt, når du har nået udbetalingsgrænsen.

Afvist betyder, at din cashback ikke blev godkendt af vores partnerbutik. Vær opmærksom på, at det udelukkende er vores partnerbutikker, der afgør gyldigheden af din cashback.

Udbetalt: Dette er den samlede cashback, som du allerede har udbetalt til din bankkonto eller PayPal.

Hvor kommer pengene til cashback fra?
Bonusway samarbejder i øjeblikket med over 400 danske og internationale butikker for at give dig de nyeste shoppingtips og deals. Butikkerne betaler os provision for hver godkendt transaktion genereret via Bonusway. Vi deler derefter provisionen med dig i form af cashback.
Kan jeg få cashback for ordrer, der er foretaget før tilmelding til Bonusway?
Desværre ikke. Vi modtager kun provisioner fra butikkerne for køb, der kom gennem os, og derfor kan vi ikke betale dig cashback for de køb, der blev foretaget, før du tilmeldte dig på Bonusway.
Kan jeg bruge rabatkoder og stadig få cashback?
For kun at sikre, at din cashback registreres og godkendes, skal du kun bruge kuponer, der findes på Bonusway. Hvis du vælger at anvende en kupon, der ikke findes på Bonusway, kan vi ikke garantere, at du får cashback for dit køb.
Får jeg cashback, hvis jeg betaler for ordren efter levering eller ved afhentningsstedet?
Ja, men godkendelsestiden for cashback fra køb, der blev betalt offline eller efter levering, kan tage længere tid end for ordrer, der blev betalt online.
Kan jeg tjene cashback, hvis jeg har installeret Adblock i min browser?
Din cashback registreres muligvis ikke, hvis du har AdBlock installeret i din browser. Cashback-tracking er afhængig af cookies eller små bits af oplysninger, der er gemt i din browser, så vi kan linke cashbacken tilbage til din konto. AdBlock kan blokere disse cookies, hvilket er nyttigt på nogle sider men for at få cashback, anbefaler vi dig at deaktivere din annonceblokeringssoftware helt, når du shopper.
Hvad betyder cookie?
Cookies er bare små bits af oplysninger, der gemmes i din browser. Mange websteder bruger dem til at tilbyde en personlig oplevelse, vise reklamer og for at forbedre din kundeoplevelse.

Vi bruger cookies til at spore din cashback tilbage til din konto, så det er vigtigt, at disse er aktiveret i din browser. De gemmer helt enkelt sporingsoplysningerne, så når du besøger en butik via Bonusway og foretager et køb, ved partnerbutikken, at du er kommet via vores side og giver os provision for køb, som du har foretaget. Vi deler derefter denne provision med dig som cashback.

For at sporingen skal fungere, skal din browser have disse cookies aktiveret.

Hvordan aktiveres cookies i browseren?
For at aktivere cookies i din internetbrowser, skal du følge instruktionerne herunder for den browserversion, du bruger. Når du har aktiveret cookies, skal du genstarte din browser og besøge denne side igen for at sikre, at din sporing er aktiveret.

Til Google Chrome:

1. Klik på Chrome-menu-knappen på browserbjælken.
2. Klik på Indstillinger.
3. Rul ned, og klik på Avanceret.
4. Klik på Indstillinger for websites under Sikkerhed og privatliv.
5. Klik på Cookies.
6. Klik på knappen for at Tillade, at websites gemmer og læser cookiedata (anbefales).

Til Internet Explorer:

1. Klik på Værktøjer eller tandhjulsikonet øverst i browservinduet.
2. Vælg Internetindstillinger.
3. Klik på fanen Privatliv og derefter på knappen Avanceret på den fane.
4. Kontroller, at Overstyr automatisk håndtering af cookies er markeret.
5. Indstil cookies fra første og tredjepart til Accepter.
6. Marker Tillad altid session cookies.
7. Klik på OK.
8. Gå ud af Internet Explorer, og genstart din browser.

Til Mozilla Firefox:

1. Klik på menuknappen Menuikon.
2. Klik på Indholdsblokering.
3. Klik på Privatliv og sikkerhed.
4. Vælg Standard i afsnittet Blokering af indhold.

Til Safari:

1. Klik på Safari > Indstillinger.
2. Klik på fanen Anonymitet.
3. I afsnittet Cookies og data fra websteder skal du fravælge Bloker altid.
4. Luk vinduet.