Brugervejledning

Læs denne vejledning for at lære at bruge Bonusway. Det er helt gratis at blive medlem og bruge Bonusway.

1. Tilmeld dig eller log ind på din konto på Bonusway

Du skal være logget ind på vores service for at få cashback fra dine onlinekøb. Du kan logge ind med knappen Log ind i øverste højre hjørne.

Hvis du tilmeldte dig ved hjælp af en e-mailadresse og adgangskode, skal du bruge dem til at logge på. Hvis du har tilmeldt dig med din Facebook-konto, skal du logge ind med den samme Facebook-konto.

2. Find en netbutik, hvor du vil handle

Du kan gennemse netbutikker efter kategori eller søge efter en bestemt netbutik ved hjælp af søgefeltet.

3. Klik til netbutikken gennem vores service

Når du har fundet den butik, du vil shoppe fra, skal du gå til butikkens side ved at klikke på knappen Til butikken, før du foretager et køb.

Dette trin er meget vigtigt. Når du klikker på knappen, indstiller vi en cookie i din browser, der identificerer dig som vores bruger. Hvis du ikke klikker igennem os, ved webshoppen ikke, at du er vores bruger og betaler derfor ikke provision. For at få cashback fra dine køb skal du altid besøge en webshop gennem Bonusway.

4. Gennemfør dit køb som normalt

Når du er på butikkens side, kan du handle på samme måde som du plejer.

Når du har klikket, skal du dog gennemføre dit køb. Hvis du lukker din enhed og gennemfører dit køb senere, fungerer sporingen muligvis ikke, og der tilføjes ingen cashback til din Bonusway-konto. Hvis du har genstartet din enhed, skal du besøge butikken via Bonusway-platformen igen inden du handler.

Vi anbefaler, at du ikke besøger andre websteder, før du foretager et køb. Hvis du besøger et andet websted (såsom et websted med rabatkoder eller en prissammenligningsside), kan dette websted overskrive vores cookie i din browser. Hvis dette sker, betaler onlinebutikken salgsprovisionen for dine køb til det andet websted.

Den cashback, du modtager fra os, er salgsprovision, der betales til os af netbutikken, som vi deler med dig. Hvis butikken ikke betaler os vores salgsprovision, kan vi desværre ikke give dig cashback for dit køb.

Det er også en god ide at sikre dig, at din browsers sikkerhedsindstillinger tillader os at gemme cookies i din browser. Vi anbefaler heller ikke, at du bruger programmer, der fjerner cookies, såsom AdBlock.

5. Du får cashback

Når du har betalt for dine køb, vil netbutikken give os besked om, at vi har modtaget en salgskommission for dine køb. Det sker normalt inden for en time efter købet. Vi tilføjer derefter din cashback til din konto i status Afventer.

Afhængigt af netbutikken kan det tage op til 4 uger, før netbutikken godkender vores salgskommission. Det skyldes, at netbutikken først vil vide, om du annullerer købet eller returnerer noget. Hvis du returnerer nogle eller alle produkterne, modtager du ikke cashback på dit køb. Hvis du har betalt med kredit, venter onlinebutikken på, at du rent faktisk betaler dem for dit køb.

Når online-butikken har udbetalt salgsprovisionen for dit køb til os, gør vi din cashback tilgængelig for udbetaling. Statussen opdateres til Klar til udbetaling.

Sådan udbetaler du din cashback til din bankkonto eller PayPal: Når du har samlet cashback, der kan udbetales, på mindst 120 kr., kan du anmode om betaling af din cashback.

Du kan udbetale din cashback til din bankkonto eller PayPal på siden Cashback under afsnittet Betalbar cashback ved at klikke på knappen Udbetal cashback.

Vi krediterer det fulde beløb af din cashback til din bankkonto. Afhængigt af din bank vil det tage 4-5 hverdage, før beløbet krediteres til din bankkonto eller PayPal.