Sådan samler du cashback

1. Inaktiver Adblock og andre browsertilføjelser

Adblock-programmer og browsertilføjelser bruger og/eller sletter cookies, hvilket ofte betyder, at onlinebutikken ikke kan genkende, at kunden blev henvist af Bonusway og derfor ikke betaler provision for købet.

2. Sørg for, at din internetbrowser tillader cookies

Butikker bruger cookies til at identificere dit køb gennem Bonusway, hvorefter cashback føjes til din konto. Inden du går til butikken fra vores link, skal du sørge for, at din browser tillader cookies.

Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du aktiverer cookies her.

3. Brug ikke privat browsing eller inkognitovinduer i din browser

Browserhistorik gemmes ikke på inkognito-fanen, så klikoplysninger fra Bonusway bliver ikke sendt til butikken. Din cashback vil i så fald ikke blive registreret, og den kan ikke tilføjes manuelt bagefter.

4. Brug ikke andre bonusprogrammer

Hvis du optjener / bruger point på en butiks belønningsprogram, kan vi desværre ikke garantere, at din cashback bliver registreret. Disse programmer og / eller personlige rabatter er specifikke for butikkens eget system og kan tilsidesætte cookies gennem Bonusway, så der ikke registreres nogen cashback.

5. Brug kun kampagnekoder fra Bonusway

Hvis du bruger en kampagnekode, der ikke er angivet på Bonusway-kampagnesiderne (f.eks. butikkens egen rabatkode eller en kode fra en rabatkodeside), kan det medføre, at din cashback ikke registreres på din konto. Disse koder kan normalt ikke bruges sammen med cashback.

6. Besøg ikke prissammenligningssider eller rabatkodesider

Websider med prissammenligning og kuponkoder indsamler en salgskommission fra deres brugere, ligesom Bonusway, hvilket betyder, at cookien på disse sider kan overskrive Bonusway-cookien, hvis du har besøgt disse sider før eller under dit køb. Hvis du har besøgt disse sider, kan du enten rydde dine browsercookies eller skifte til en anden browser for at indsamle cashback.

7. Brug ikke butikkens mobilapp (undtagen AliExpress, Asos eller Hotels.com)

Hvis du handler på en mobilenhed, bør du bruge browserversionen af webbutikken / bookingtjenesten. Hvis du bruger webshoppens app til at foretage et køb, vil du ikke få cashback. Det gælder dog ikke AliExpress, Asos eller Hotels.com, hvor du kan handle frit og få cashback, når du skifter fra Bonusway-appen til butikkens app.

8. Tilføj produkter til indkøbskurven efter du har klikket gennem Bonusway

Nogle butikker kræver, at din indkøbskurv er tom, når du klikker på en butik gennem Bonusway for at foretage dit køb. Hvis du har tilføjet varer til kurven på forhånd, bliver din cashback muligvis ikke registreret.

9. Ryd cookies, hvis dine køb ikke bliver registreret

Hvis du opdager, at din cashback ofte ikke bliver registreret, bør du rydde dine browsercookies i dine browserindstillinger. Nogle gange kan ældre cookies blive i din browser, hvilket gør, at cookies for Bonusway bliver tilsidesat.

10. Besøg ikke butikken, før du klikker fra Bonusway

Hvis du har besøgt butikkens side, før du klikkede gennem Bonusway, kan butikken let antage, at salget ikke er sket takket være Bonusway. I så fald vil der ikke bliver registreret nogen cashback på din konto.

11. Undgå at besøge websteder, der reklamerer for butikker, der er partnere med Bonusway

Hvis du under dit køb har andre åbne faner, hvor der findes reklamebannere eller links, er det sandsynligt, at din cashback ikke bliver registreret. Teknisk forklaring: Reklamebannere kan overskrive din cookie, og salgsprovisionen vil derfor gå til den side, hvor reklamebanneret findes.
Prøv ikke at åbne andre faner før eller under købet – gå direkte til Bonusway og klik direkte til butikken. Du kan også bruge en separat browser til at samle cashback.

12. Bestil ikke pr. telefon

Du kan ikke få cashback, hvis du har foretaget en ordre / reservation via telefonopkald. For at få cashback, bør du altid gå til butikken ved at klikke på Bonusway-linket og foretage et køb på butikkens hjemmeside.

13. Foretag ikke en ordre på et andet lands butiksside (f.eks. Ellos.se)

Du får kun cashback for ordrer, som er foretaget på den side, som Bonusway-linket omdirigerer dig til. Hvis du vil ændre land, får du muligvis ikke cashback.

14. Læs butikkens særlige vilkår og betingelser

Mange butikker tilbyder ikke cashback for ordrer, der f.eks. har brugt koder eller andre specialtjenester (såsom et gavekort eller et loyalitetsprogram). Nogle gange er ikke alle produkter berettigede til cashback, eller cashback gives kun på ordrer med en bestemt pris. Vi anbefaler, at du altid læser de særlige vilkår i butikkens beskrivelse på Bonusway for at sikre, at du altid får cashback.