Hvordan fungerer Bonusway?

Bonusway.dk er en helt gratis tjeneste, som hjælper dig med at få penge tilbage for dine online køb. Når du køber noget, f.eks. fra ASOS for 2500 kr., får du 135 kr. i bonus gennem os. Hvis du laver en booking på Hotels.com for 5000 kr., får du 225 kr. i bonus. Bemærk, at bonussen beregnes på varens eller tjenestens pris ekslusive moms og fragt. Når du har fået bonus for over 120 kr., kan du få beløbet overført til din bank- eller PayPal-konto. For at få bonus, skal du blot huske at logge ind på Bonusway.dk og derefter klikke dig videre til webshoppen via os. Vores tjeneste er gratis og enkel og kræver blot nogle få ekstra klik.

Hvorfra kommer pengene, som jeg får tilbage?

Det letteste svar er, at pengene kommer fra dig selv. Når du klikker dig ind på en webshop via vores tjeneste, identificerer webshoppen, at du er bruger af Bonusway og betaler derefter os en salgsprovision for dine køb. Vi deler salgsprovisionen med dig, så du får penge tilbage. Vores tjeneste fungerer på en lignende måde som med fysiske bonuskort, men dette er online i stedet. Den bonus, som vi giver, er ikke bonuspoint med begrænsede anvendelsesmuligheder. Vi betaler bonus fuldt ud og i rede penge til din bankkonto, så du kan bruge dem, når du vil.

Om Bonusway:
Bonusway er en dansk version af den finske cashback-virksomhed Bonusway.fi. Udover Danmark og Finland, findes Bonusway også i 14 andre lande, blandt andet Sverige og Holland. Alle lande tilsammen har over 5 millioner brugere. Hovedkontoret findes på Kalevagatan 30 i Helsingfors, Finland.