Glem aldrig mere at få cashback

Installer vores cashback-knap, og du vil altid huske at få cashback for dine onlinekøb.

Få en påmindelse om din cashback, når du handler på nettet
Hvis du glemmer at klikke dig gennem Bonusway, før du handler hos en butik, vil browserudvidelsen minde dig om at aktivere din cashback. Klik bare på den røde knap øverst på siden, så får du cashback for dit køb.

Du kan også finde os i Google-søgning
Når du søger efter en netbutik på Google, fortæller cashback-knappen dig straks i Googles søgeresultater, hvor meget cashback du kan optjene for dine køb.

Genvej til dine yndlingsbutikker
Når du installerer vores cashback-knap, vises en lille Bonusway-knap i øverste højre hjørne af din browser. Via knappen kan du hurtigt og nemt indsamle cashback fra alle onlinebutikker, som samarbejder med Bonusway.

Få cashback lettere
Med cashback-knappen behøver du ikke gå ind på Bonusways webside, før du begynder at shoppe. Du får helt enkelt cashback for dine køb ved at klikke på cashback-knappen på butikkens webside.

Obs! Nogle af vores partnerbutikker tillader ikke brugen af ​​browserudvidelser/plugins (som cashback-knappen). Kontroller butikkens særlige vilkår for at finde ud af, om den er en af dem, der ikke tillader cashback-knappen.