Profil-indstilinger

Hvordan kan jeg ændre min adgangskode?
Hvis du ikke kan logge ind på din konto, skal du klikke på Glemt dit password? .Du vil derefter modtage en e-mail med et link, der giver dig mulighed for at oprette en ny adgangskode.

Hvis du allerede er logget ind, kan du ændre din Bonusway-adgangskode ved at gå til afsnittet Indstillinger på din konto. Du skal angive din gamle adgangskode, og derefter vil du kunne indsende en ny adgangskode.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg ikke får en e-mail for at nulstille min adgangskode?
Hvis du prøver at nulstille din adgangskode, men ikke har modtaget nogen e-mail, bør du kontrollere spam-mappen og andre mapper i din postkasse. Hvis du stadig ikke kan finde e-mailen, skal du udfylde formularen Jeg modtager ikke e-mails, og vi vil hjælpe dig.
Hvordan kan jeg ændre min e-mail-adresse?
Hvis du har adgang til din gamle e-mail, kan du ændre den i afsnittet Indstillinger under din Bonusway-konto eller Profil -afsnittet i mobilappen. Indsæt din nye e-mail-adresse. Derefter modtager du en e-mail til din gamle mail-adresse og en til din nye mail-adresse. Følg instruktionerne, bekræft og skift e-mail.

Hvis du ikke har adgang til den gamle e-mail, skal du udfylde formularen Skift telefonnummer eller e-mail her.
Vær klar til at oplyse din personlige PIN-kode fra din Bonusway-profil.

Jeg har flere profiler. Kan jeg slå dem sammen til én?
Ja! Du kan anmode om at sammenflette dine konti ved at kontakte vores kundeservice her.

Vi lukker den konto, du vil stoppe med at bruge, og flytter al din cashback til den konto, du vil bruge aktivt. Inden vi lukker kontoen, skal du dog sikre dig, at al cashback er i status Kan udbetales, da vi ikke kan overføre ordrer med statussen Afventer, idet vi venter på godkendelse fra butikken.

Hvordan sletter jeg min profil?
Som medlem af Bonusway, kan du tjene cashback på hvert køb i hundredvis af webbutikker.

Hvis du ikke ønsker at modtage e-mails fra Bonusway, kan du framelde vores nyhedsbreve på siden Kontoindstillinger og stadig være medlem.

Hvis du er sikker på, at du gerne vil afslutte din konto, bedes du kontakte os, så vi kan hjælpe dig.

Hvorfor skal jeg angive mit telefonnummer? / Jeg vil ændre telefonnummeret
Dit telefonnummer er påkrævet i forbindelse med udbetaling af din bonus. Når du har anmodet om en udbetaling, vil du modtage en sms med en engangskode, som bruges til at bekræfte anmodningen om udbetaling. Dette trin er påkrævet for at beskytte din profil og din optjente cashback.

Hvis du ønsker at ændre dit telefonnummer, bedes du sende din anmodning ved at udfylde formularen Skift telefonnummer. Vær klar til at angive din PIN-kode for at bekræfte, at det er dig, der ejer kontoen.

Min profil er blevet blokeret i 8 timer. Hvad skal jeg gøre?
Hvis du forsøger at logge ind 3 gange med en ugyldig adgangskode, vil din profil blive blokeret i 8 timer. Kontakt os venligst for at få blokeringen af din profil fjernet hurtigt.

Vær klar til at angive din IP-adresse. Du kan finde ud af, hvad der er din IP-adresse her.

Jeg ønsker ikke at modtage nogen e-mails. Hvordan kan jeg afmelde mig?
Vi bruger e-mails til at holde dig opdateret om alle fantastiske tilbud, som vores butikker har til dig.

Hvis du imidlertid ønsker at afmelde dig, skal du besøge afsnittet E-mail-indstillinger. I dette afsnit kan du også vælge, hvilken type e-mails fra Bonusway, du gerne vil fortsætte med at modtage, og hvilke du vil framelde.

For at abonnere igen, skal du blot besøge den samme side.

Hvis du allerede har afmeldt dig alle uønskede e-mails, men de stadig kommer, skal du udfylde formularen Rapporter en fejl.

Hvordan kan jeg holde min konto sikker?
Hos Bonusway tager vi online sikkerhed alvorligt. For at beskytte din Bonusway-konto, anbefaler vi kraftigt, at du følger nedenstående trin:

1. Brug en unik, stærk adgangskode

• Angiv en helt unik og kompleks adgangskode. Brug forskellige adgangskoder til din Bonusway-konto og til din e-mail-konto. Hvis du har den samme adgangskode til flere konti og sikkerheden kompromitteres, vil koden kunne bruges til at få adgang til alle dine konti.
  • Sørg for, at din adgangskode er mindst 8 tegn lang og er en blanding af store og små bogstaver, tal og symboler.
  • Undgå at bruge personlige oplysninger, såsom ægtefælle / kæledyrsnavne, fødselsdage eller noget, der er direkte relateret til dig
  • Undgå at bruge genkendelige ord eller sætninger, såsom: 12345, password, password1, password2, abcdefg osv.

2. Tilføj dit mobiltelefonnummer til din Bonusway-profil.
3. Få en personlig PIN-kode, gem den, og del den aldrig med nogen.
4. Hvis du bruger en delt computer eller enhed, skal du altid logge ud af din konto, når du er færdig med at bruge den. Gem aldrig dine detaljer, når du får mulighed for det.
5. Sørg for, at din antivirus- og anti-malware-beskyttelse er opdateret og kører regelmæssigt.

Hvis du mener, at andre har fået adgang til din Bonusway-konto, skal du straks ændre din adgangskode og kontrollere dine andre personlige oplysninger.