Produktopslag og temaer

Lav dit eget tema

At dele produkter, skabe temaer og dele dem på Bonusway er en sjov måde at samle inspiration på. Ved hjælp af temaer kan du samle flere produkter på samme sted og fx skabe temaer med hotelinspiration til kommende rejser, boligartikler, eller tøj, som du ønsker dig. Prøv at skabe et tema selv, og vær med til at inspirere andre brugere. Du får mere information om temaer i videoerne nedenfor.

Sådan deler man et produkt

Har du fundet noget interessant, som du vil fortælle andre om? Det eneste du behøver gøre er:

1. Vælg et produkt, og kopier linket

2. Log ind på Bonusway, og indsæt linket i feltet øverst på siden

3. Del produktet, og tilføj eventuelt et billede og en beskrivelse

Du kan redigere beskrivelsen, som du vil, for at gøre dit opslag interessant. Tipser du om et hotel i New York, kan beskrivelsen fx lyde sådan: “Dette 5-stjernede hotel ligger i den trendy bydel SoHo…”

Når du har delt produktet, vil det blive vist på forsiden, så andre brugere kan se det.

Dine produkttips kan også ses under “Brugeres produkter” på siden “Tilbud”. Her kan du inspirere tusindvis af andre Bonusway-brugere.

Hvordan skaber man et tema?

Organiser de produktopslag, som du allerede har oprettet, i forskellige temaer. Du kan oprette temaer til for eksempel ASOS-mode, de bedste hoteltilbud eller utrolige eBay-produkter mv. Kun fantasien sætter grænser!

Følg skridtene nedenfor, og du kommer hurtigt i gang med at lave temaer:

1. Klik på “Mine produkter”, og så vil du se linket “Opret tema”. Giv dit tema en titel, og tilføj en beskrivelse. Du kan også tilføje emojis. Hvis du vil, kan du vælge at holde dit tema privat, så det kun er dig selv, der kan se det.

2. Hurra, du er klar til at tilføje dine egne og andres yndlingsprodukter til dit første tema!