Bonusways generelle vilkår

Version 3, opdateret 7.7.2021

Vi på Bonusway vil gerne tilbyde dig så gode din cashback som muligt. Derfor er det vigtigt at du følger vores vilkår – det gør at vi også fremover kan fortsætte med at tilbyde de bedste din cashback.

Bonusways vilkår:

 1. At tilmelde sig og bruge tjenesten er helt gratis og vil altid være det. Der findes med andre ord ingen skjulte omkostninger.
 2. Vi kan betale din cashback så snart webshoppen, du har brugt, har godkendt dit køb. Hvis du annullerer eller sender dit køb retur, vil du naturligvis ikke få nogen cashback for dit køb.
 3. Vi indbetaler din cashback på din bankkonto. Du kan anmode om en overførsel af din cashback hver gang din cashbacksaldo overskrider et minimumbeløb på 120 kr.

Dette er de mest centrale vilkår. Du kan læse alle vores vilkår og betingelser nedenfor.

 

Aftale for brugerkonto

1. Indledning

Denne aftale er et juridisk dokument, som angiver dine rettigheder og forpligtelser, samt Bonusways (“vi”, “os” eller “Bonusway”) rettigheder og forpligtelser i forhold til denne webside og den service (Bonusways service), som vi tilbyder gennem den. Du bør læse og forstå indholdet i denne aftale som helhed, før du tilmelder dig Bonusways tjeneste. Ved at tilmelde dig, godkender du samtidig at du laver en aftale med os under de regler og vilkår, som findes i denne aftale. Du er bevidst om at aftalen kan ændres, i overensstemmelse med punkt 16 nedenfor. Personer, som tilmelder sig Bonusways tjeneste, skaber samtidig en “brugerkonto” og bliver “brugere”.

2. Bonusways service

Bonusways tjeneste gør det muligt for “brugere” at få penge tilbage fra forhandlere (cashback på engelsk) i form af provision fra visse registrerede køb, som de har gjort hos forhandlerne. For at brugeren skal få penge tilbage for køb hos en forhandler, skal forhandleren bekræfte at købet er registreret, ægte, ikke forfalsket, og gennemført: Altså at brugeren har betalt sit køb til forhandleren og brugeren har modtaget sit køb, uden at vedkommende har reklameret om købet til forhandleren indenfor reklamationstiden. Et gennemført køb, som tidligere nævnt, er en “godkendt handling”. Nogle gange godkendes købet med det samme. Oftest behandler netbutikkerne købtransaktionerne først efter at returtiden for produkterne er udløbet. Det kan tage op til 30 dage. Desuden skal forhandleren have betalt hele provisionen til Bonusway, før Bonusway kan betale penge tilbage til brugeren. Vi er dog ikke ansvarlige, hvis forhandlerens system ikke rapporterer oplysninger om salget til os.

Definition — Cashback er det beløb, som brugeren får efter at have gennemført et “godkendt køb” på den rigtige måde gennem Bonusway.

Definition — En registreret overførsel er for eksempel et køb, som er foretaget korrekt gennem Bonusway og som forhandleren har givet os besked om. En registreret overførsel er i den status at det endnu ikke findes nogen garanti for at brugeren skulle få cashback udbetalt for den pågældende overførsel.

3. Oprettelse af brugerkonto

Du skal være mindst 16 år for at kunne skabe en brugerkonto. En person kan kun have én konto på Bonusways side. Du kan have hvilken nationalitet som helst for at kunne tilmelde dig hos Bonusway. Hvis du har amerikanskt medborgerskab, kan du dog desværre ikke tilmelde dig hos Bonusway. Når du tilmelder dig tjenesten, skal du angive korrekte og aktuelle oplysninger om dig selv — inklusive dit rigtige navn og din aktuelle adresse, samt alle andre oplysninger, som du bliver bedt om. Hvis du angiver dine bankkontooplysninger, eller anden betalingsinformation (din betalingsmåde), skal du a) forsikre dig om at du har ret til og kan bevise at du har fuldstændig ret til den valgte betalingsmåde, b) bekræfte at du vil tage imod penge, som betales tilbage ved hjælp af den pågældende betalingsmåde. Du skal holde denne information opdateret via din brugerkonto. Bemærk at din betalingsmåde (f.eks. en dansk bankkonto eller PayPal) kan indeholde visse bestemmelser om højeste og laveste betalinger, som du kan modtage gennem denne betalingsmåde.

Vigtigt: Du bør altid sikre dig at din e-mailadresse, som du bruger til Bonusways tjeneste, er opdateret, eftersom vi sender vigtige meddelelser til den. Hvis du skifter e-mailadresse, skal du opdatere e-mailadressen på din brugerkonto på Bonusways tjeneste.

4. Cashback

Når en bruger har gennemført en “godkendt overførsel” og forhandleren har betalt os det tilsvarende cashback-beløb, vil vi overføre din cashback til brugeren gennem den valgte betalingsmåde. Afhængigt af forhandleren, indeholder din cashback ikke nødvendigvis leveringsomkostninger eller moms på værdien af købet. Bonusway forbeholder sig altid retten til at afgøre, hvor stor en del af beløbet, som er modtaget fra forhandleren, der vil blive udbetalt til brugeren. Din cashback tilhører Bonusway, og brugeren er ikke berettiget til den, før beløbet er overført til brugerens bankkonto. Vi forbeholder os retten til at kræve de penge tilbage, som er udbetalt til brugeren, hvis vi opdager at brugeren har brudt denne aftale. Bemærk venligst at der findes forskellige situationer, hvor en overførsel i forhandlerens tjeneste ikke er en godkendt overførsel, eller for hvilken der ikke kan overføres nogen cashback. I følgende situationer vil der for eksempel ikke blive udbetalt cashback til brugeren, men beløbet vil helt og uigenkaldeligt forfalde til Bonusway:

 • a. En cashbackbetaling, som vi har modtaget fra en forhandler, er ikke knyttet til en godkendt overførsel eller er ikke knyttet til en bruger eller brugerkonto (f.eks. ien situation, hvor brugeren ikke har været logget ind iBonusways service, da det pågældende køb blev foretaget)
 • b. Overførslen, som din cashback er tilknyttet, er blevet annulleret (enten inden for perioden for reklamationsretten eller af andre årsager)
 • c. Din cashback er tilknyttet en bruger, som:

  • a. er lukket ned ifølge punkt 8 i denne aftale,
  • b. er tilknyttet bedragelige handlinger eller bryder denne aftale,
  • c. bruges til at gennemføre køb på en anden persons vegne,
  • d. din cashback er tilknyttet en brugerkonto, som ikke har været ibrug i12 måneder.

4.1 Undersøgelser

Brugeren modtager kun cashback for besvarelse af en undersøgelse, hvis undersøgelsen er udført korrekt. Det er op til undersøgelsespartneren at afgøre, om undersøgelsen blev udført korrekt.

5. Immaterielle rettigheder

Ved at uploade eller tilføje materiale til Bonusways tjeneste, giver brugeren:
a. en ikke-eksklusiv licens til os (inklusive retten til at licensiere) til at bruge, reproducere og distribuere dette materiale gennem Bonusways tjeneste, såvel som via alle andre interaktive tjenester, som vi eller vores underlicenserede personer bruger gennem Bonusways tjenester, og
b. andre brugere (gennem os, på basis af den ovennævnte licens) ikke-eksklusiv, personlig og ikke-overførlig ret til at se det pågældende materiale.

Du forstår og godkender at alt indhold, alle varemærkerettigheder og andre immaterielle rettigheder, som er tilknyttet Bonusways tjeneste, (inklusive materiale fremstillet af brugere eller forhandlere), ejes af os eller licenceres til os. Det er let at kopiere materiale fra websider, men det betyder ikke at det er lovligt. Derfor har ingen ret til at kopiere, distribuere, offentligt vise, eller skabe tjenester af Bonusways tjeneste eller noget andet materiale, som findes på Bonusways tjeneste, hvis ikke vi på forhånd, specifikt og skriftligt, har givet tilladelse til dette.

6. Fortrolighedspolicy

Vores fortrolighedspolicy er en del af denne aftale, og ved at indgå denne aftale med os, giver du dit samtykke til at vi behandler dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores fortrolighedspolicy. Eftersom internettet er et globalt datanet, beder vi dig observere at indhold tilføjet på Bonusway kan være tilgængeligt og synligt for internetbrugere over hele verden.

Hvis du linker din Facebook-profil til din Bonusway brugerkonto, vil Bonusway modtage dit navn, din e-mailadresse, køn, Facebook profilbillede og andre oplysninger, som du offentligt har delt på din Facebook-profil. Bonusway har ikke adgang til oplysninger, som du ikke deler offentligt.

7. Vores rolle

Bonusway er på ingen måde indblandet i eller en del af transaktioner med forhandlere, og vi er ikke sælgere eller leverandører af nogen af de produkter eller tjenester, som forhandlerne udbyder. Derfor er vi ikke underlagt nogen lovmæssige forpligtelser, som gælder for leverandører af disse produkter eller tjenester.

På baggrund af ovenstående har vi ikke mulighed for at påvirke eller tage ansvar for:

 • a. kvaliteten, sikkerheden eller lovligheden af de tjenester eller produkter, som forhandlerne udbyder, eller
 • b. hvorvidt en forhandler kan eller vil levere nogen tjenester eller produkter. Brugere bør udvise den samme forsigtighed som ved lignende overførsler i fysiske butikker eller uden for internettet. Du bør, i det omfang, som loven tillader, undlade at stille os, vores ansatte og vores partnere, til ansvar for forhold, som berører overførsler med forhandlere, herunder (uden undtagelse) alle fordringer og reklamationer tilknyttet realiserede eller urealiserede transaktioner med forhandlere.

8. Misbrug

Vi (Bonusway) forbeholder os ensidig ret til at lukke eller afslutte en brugers adgang til Bonusways tjeneste eller en del af den, hvis vi anser at den berørte bruger eller brugerkontoen på nogen måde bryder mod nogen bestemmelse i denne aftale. En brugerkonto må kun bruges til shopping eller andre handlinger, som angår brugeren selv, og ikke på vegne af nogen anden person. Brugere må ikke foretage eller forsøge at foretage handlinger med nogen forhandler, for at få cashback ved at (a) angive en anden persons personlige oplysninger eller ved at bruge en betalingsmåde, som han eller hun ikke er berettiget til, (b) bedrage eller uretfærdigt udnytte forhandlerens tilbud, eller (c) bryde mod de vilkår eller handlinger, som Bonusway eller forhandleren har angivet for den pågældende handling.

Det er hver enkelt brugers ansvar at sørge for at indholdet, som vedkommende har tilføjet, eller som er tilknyttet deres konto:

 • a. ikke er krænkende, stødende, ubehageligt, upassende eller truende;
 • b. ikke kan, eller har til hensigt at, forårsage unødig irritation, besvær eller uro for nogen person;
 • c. ikke indeholder nogen computervirus, macrovirus, trojanske heste eller noget andet, som har til hensigt at forvirre, afbryde eller forstyrre computerens normale drift, eller i hemmelighed kapre, bruge uden rettigheder eller tage besiddelse af systemer, data eller personlige oplysninger;
 • d. ikke strider mod aktuelle love og regler (herunder, men ikke udelukkende, forbrugerbeskyttelsesloven, korrespondence- eller distancesalg, uretfærdig konkurrence, diskriminering, falsk markedsføring, ophavsret, varemærker og privatliv)
 • e. ikke krænker rettighederne for nogen juridisk person eller organisation (herunder alle rettigheder eller forventninger relaterede til privatliv);
 • f. er korrekt og retfærdigt, når indholdet består af feedback til forhandleren; og
 • g. ikke markedsfører noget produkt eller aktiv

Hvis du ser eller oplever noget i Bonusways tjeneste, som bryder mod eller afviger fra nogen af ovenstående krav, så beder vi dig om at informere os om det.

Hver bruger er bevidst om at vi har rettighed, men ikke forpligtelse til, at fjerne materiale som – på basis af tredje parts eller anden information som vi har fået fra brugere – bryder mod denne aftale.

9. Kontakter fra tredjepart

Hvis nogen tager kontakt til os angående materiale eller handlinger, som på nogen måde er relateret til dig eller din brugerkonto, vil du ifølge aftalen med os:

 • a. give al information og hjælp, som vi skal bruge, for at svare på den pågældende kontakt; og
 • b. svare hurtigt (inden for en uge) og omsorgsfuldt på beskeden, hvis vi vælger at tage kontakt til dig for at få et svar fra dig.

10. Tillægstjenester

Vi eller vores samarbejdspartnere kan af og til tilbyde nye eller yderligere tjenester gennem Bonusways tjeneste. Din anvendelse af disse tjenester kan være genstand for tillægsvilkår og regler, og du skal acceptere disse tillægsvilkår og bestemmelser. Vi vil præsentere disse tillægsvilkår og -regler i Bonusways tjeneste på en måde, som vi finder passende, når du går med til at bruge disse tillægstjenester. Hvis du bryder mod tillægsvilkårene, som er tilknyttet tillægstjenester, bryder du samtidig denne aftale.

11. Bonusways tjeneste

Vi forbeholder os altid ret til at fjerne eller lukke dele af Bonusways tjeneste eller Bonusways tjeneste helt. Dette kan gøres af lovmæssige, sikkerhedsmæssige, tekniske eller kommercielle årsager. Vi forsøger, men vi lover eller garanterer ikke, at vi vil give besked 30 dage inden vi foretager denne type af handlinger, udover i situationer, hvor tidligere handlinger er nødvendige af sikkerhedsmæssige årsager eller på grund af tekniske problemer, som ellers ville påvirke Bonusways tjeneste negativt. Bonusways tjeneste kan også af og til være utilgængelig, så den ikke kan bruges, på grund af tekniske problemer i Bonusways tjeneste eller, mere generelt, på internettet. Men vi forsøger at løse dette problem ved hjælp af rimelige kundskaber og grundighed, forudsat at vi kan påvirke disse problemer. Bemærk dog at vi ikke kan garantere kontinuerlig adgang til noget indhold som forekommer i Bonusways tjeneste.

På trods af ovenstående, stræber vi efter at alle planlagte tidspunkter for, hvornår Bonusways tjeneste ikke er tilgængelig, og som vi vil meddele dig om, når du bruger Bonusways pågældende tjeneste, begrænses til et minimum.

Af sikkerhedsmæssige eller andre årsager, kan vi kræve at du ændrer dit password eller andre oplysninger, som bruges for at logge ind på Bonusways tjeneste; men vi vil aldrig bede om dit password pr. e-mail, telefon eller på nogen anden måde end via websiden bonusway.dk. Du er alene ansvarlig for at opbevare dit password og eventuelle andre identificeringsoplysninger konfidentielt.

12. Ansva

 • a. Vi stræber efter at tilbyde Bonusways tjeneste med rimelig sagkunskab og flid for at opretholde vores definition af Bonusway-tjenesten, men vi kan ikke garantere at Bonusways tjeneste vil opfylde dine forventninger og krav.
 • b. Bonusway er kun ansvarlig i den udstrækning, som denne aftale har angivet, men er ikke pålagt nogen anden forpligtelse, skyldighed eller ansvar gennem aftale, relateret til skader (inklusive forsømmelse, brud mod en retslig forpligtelse og eventuelle andre skader), eller på anden måde.
 • c. Vi er ikke ansvarlige for personskade eller dødsfald som forårsages af vores forsømmelse.
 • d. Med undtagelse af begrænsningerne i underpunkt e. nedenfor, skal Bonusway kun være ansvarlig for direkte tab eller skade (inklusive forsømmelse, brud mod en juridisk forpligtelse eller enhver anden skade) eller iøvrigt, og når disse er en følge af Bonusways, Bonusways ansatte, repræsentanter eller underleverandørs, handlinger eller manglen deraf. Bonusways samlede ansvar i enhver periode på 12 efter hinanden følgende måneder, hvoraf den første begynder på den dag, hvor du opretter en brugerkonto, skal være begrænset til det beløb, som er blevet overført til brugeren som cashback inden for den pågældende 12-måneders periode.
 • e. Vi bærer ikke ansvar over for dig eller nogen anden juridisk person ifølge aftalen, relateret til skader (inklusive forsømmelse, brud mod en retslig forpligtelse og eventuelle andre skader) eller på anden måde:
  • a. for tab af indkomst eller tab af forretninger, tab af forventede besparelser, eller mindskning af provision, eller
  • b. for indirekte eller konkreteskader eller følgeskader, omkostninger eller nogen andre skader, selv om disse skader skulle være følgeaf Bonusway-tjenestens manglende eller forsinkedelevering, undladelse at følge denne aftale eller iøvrigt.
  • c. Udover hvad der konstateres eksplicit andre steder i denne aftale, er alle forslag, garantier, vilkår og andre regelsæt (både eksplicit og implicit baseret på lov, bestemmelser eller andet), separat ekskluderet fra denne aftale, udover i tilfælde af bedrageri eller når loven ikke tillader en sådan ekskludering.
  • d. Bonusway bærer ikke ansvar over for dig eller nogen anden person, med hensyn til indhold, som brugere har produceret eller bidraget til, i forhold til overførsler med forhandlere eller relatereret til nogen aktivitet eller kontakt vedrørende indhold eller overførsler.
  • e. Vilkårene i dette 12. punkt vil fortsætte med at være gyldige, selv om denne aftale udløber eller afsluttes.

13. Erstatning

Du skal erstatte Bonusway for alle former for omkostninger, som er opstået af eller tilknyttet (a) ethvert brud mod denne aftale af dig eller med din brugerkonto, eller (b) en transaktion med en forhandler.

14. Overførsel

Vi forbeholder os ensidigt retten til at overføre denne aftale helt eller delvist til en tredje part, og at pålægge eller tildele nogle eller alle af vores rettigheder og forpligtelser i denne aftale, til en underleverandør. Vi kan også overføre aftalen, så garantier, som du får i henhold til denne aftale, kan reduceres. Du må ikke overføre eller afslutte denne aftale eller overføre nogen af dine rettigheder eller forpligtelser i denne aftale, til en underleverandør, uden at have fået skriftlig tilladelse af Bonusway på forhånd.

15. Afslutning

Brugeren kan når som helst afslutte brugen af Bonusways tjeneste. Bonusway kan når som helst opsige denne aftale ensidigt, hvis vi anser at brugeren opfører sig på nogen måde, som strider mod Bonusways forretningsmæssige eller andre interesser. Opsigelsen træder i kraft med det samme, og brugeren vil for altid miste eventuel cashback, som han eller hun har samlet på sin brugerkonto, og hele beløbet vil forfalde til Bonusway. Bonusway vil også være berettiget til at forhindre brugeren fra at logge ind på Bonusways tjeneste i fremtiden.

16. Hele aftalen

Denne aftale er udformet for at indeholde hele aftalen med os angående Bonusways tjeneste; vi mener det er retfærdigt og rimeligt. Den erstatter alle tidligere aftaler og overenskomster mellem dig og Bonusway, med undtagelse af tilfælde, hvor du har gjort dig skyldig til bedrageri eller har givet os uærlige oplysninger.

17. Ændringer i denne aftale

Vi forbeholder os retten til at ændre denne aftale og fremvise en ny på Bonusways tjeneste. Når vi ændrer denne aftale vil vi publicere en ny version på Bonusways service, og en ny version af disse vilkår og bestemmelser vil træde i kraft med det samme og vil fra det øjeblik regulere Bonusways tjeneste og din relation med os:

 • a. Hvis der er lavet ændringer i aftalens operative punkter og disse ændringer påvirker dig negativt, så har du tre kalenderdage til at reagere på dette, regnet fra den dag, hvor ændringerne trådte i kraft. Hvis du ikke ønsker at være underlagt den nye aftale, kan du rapportere det til os i løbet af disse tre dage, og derefter bør du stoppe med at benytte Bonusways tjeneste fuldstændigt.
 • b. Hvis der ikke er foretaget ændringer i aftalens operative punkter eller ændringerne ikke påvirker dig negativt (herunder for eksempel ændringer i kontaktoplysninger, eller ændringer i denne aftales første punkter), så vil ændringerne træde i kraft så snart en ny version lægges ud på websiden (eller på et senere tidspunkt, som vi kan præsentere i den nye version af aftalen).

18. Generelt

I tilfælde af at et punkt i denne aftale ikke anses følge loven eller ikke kan følges, så vil aftalen i øvrigt forblive gyldig. Du og Bonusway er uafhængige aktører, og denne aftale har ikke til hensigt at skabe og skaber ikke nogen form for repræsentation, partnerskab, joint venture eller ansat-arbejdsgiver-forhold mellem parterne. Hvis vi i en situation ikke svarer på eller ikke reagerer på et kontraktbrud fra din eller andres side, vil dette ikke fjerne vores ret til at reagere på lignende overtrædelser fremover.

19. Gældende lovgivnin

 • a. Denne aftale og vores relation til dig og alle brugere er underlagt lovene i Finland.
 • b. Du och vi omfattes begge af finsk lov i forbindelse med eventuelle konflikter om denne aftale.

20. Opbevaring af denne aftale

Vi arkiverer ikke separate aftaler, som brugere indgår ved tilmelding til Bonusways service. Du kan se aftalen på www.bonusway.dk. Vi beder dig om at udskrive og/eller gemme en downloadet kopi af aftalen på din computer. Aftalen findes kun på dansk.

21. Remarketing

Se vores fortrolighedspolitik

22. Fortrolighedspolitik

Se vores fortrolighedspolitik her: Fortrolighedspolitik

23. Browser Add-On

Bonusway tilbyder en browser add-on til de populæreste webbrowsere. Vores add-on gør det lettere at samle cashback ved at påminde brugeren om din cashback på webbutikkens hjemmeside.

Hvis en bruger klikker på en webshop gennem en browser add-on, så vil brugeren blive ført videre til forhandlerens webside. Når brugeren klikker på linket, vil der placeres en affiliate cookie i browseren, som gør det muligt at samle cashback.

Kontaktoplysninger

Vi er Bonusway Oy, og vores adresse for kommunikation og henvendelser er den online service Bonusway og e-mailadressen info@bonusway.dk. Bemærk venligst at alle henvendelser (inklusive officielle meddelelser) vedrørende denne aftale skal sendes og modtages pr. e.mail. Derfor bedes du sende din forespørgsel via vores kontaktformular eller til adressen info@bonusway.dk, og vi vil sende vores svar til dig på den e-mailadresse, som du har angivet som brugernavn, da du tilmeldte dig Bonusway.